Kako do vize za UAE?

Državljanima Srbije je potrebna viza za Ujedinjene Arapske Emirate. Turistička viza se može jednostavno izvaditi uz kartu za letove avio-kompanija flydubai ili Emirates kupljenu u predstavništvu ova dva avio-prevoznika u Beogradu.

 • Predstavništvo avio-kompanija flydubai i Emirates,
  Beograd, Kneza Mihaila 30/III,
  tel: 011/328-2271, 328-2563, 303-4488,
  email: flydubai@eunet.rs, sales@flydubai.rs.
  Radno vreme: od 9 do 17 časova radnim danima.

Turistička viza za UAE se izdaje isključivo za putnike koji lete avio-kompanijama flydubai ili Emirates. Izdaje se a jedan ulazak u UAE i pokriva period boravka od 30 dana (računa se i dan ulaska i dan izlaska iz zemlje) i ne može se produžavati. Od dana kada se odobri putnik može ući u UAE u roku od 59 dana.

U slučaju da je putnik prilikom prethodnog boravka u Dubaiju ostao 14 dana ili duže, za novu turističku vizu mora da prođe period od 30 dana od izlaska iz UAE, da bi se podnela nova aplikacija za vizu.

Za dobijanje vize potrebno je najmanje 5 (pet) radnih dana.

Potrebna dokumenta:

 • Skenirana fotografija u boji (JPG format). Naziv fajla mora da glasi: PREZIME IME PIX (Na primer: Petrovic Petar pix)
 • Skenirani pasoš u boji, samo prva strana (gde je fotografija) (JPG format). Naziv fajla mora da glasi: PREZIME IME PPT (Na primer: Petrovic Petar ppt)
 • Obrazac aplikacije popunjen čitko i u celosti (Download)
 • Šifra rezervacije ili broj leta, datum putovanja
 • Potvrda o radnom odnosu ili potvrda sa fakulteta da ste student

Važna napomena:  U slučaju neovlašćenog prekoračenja boravka u Dubaiju, Imigraciona služba naplaćuje kaznu u iznosu od 1200 evra po putniku. Ove troškove snosi putnik ili agencija koja je za njega aplicirala. U pojedinim slučajevima imigraciono odeljenje zahteva depozit, unapred u istom iznosu. Povraćaj sredstava se vrši po povratku iz UAE.

Viza

 • Drop files here or
  Accepted file types: jpg, png, pdf, doc, docx.
  Pošaljite nam skeniran pasoš i kako bi se pobrinuli za dobijanje vaše vize.

TOP