Deira City Centre

Deira tržni centar je otvoren 27 avgusta 1995 godine, i nalazi se u starijem delu grada, na raskrsnici između Šardže, Bur Dubaija i aerodroma.

Deira-City-Centre-Mall-cont

Deira tržni centar je otvoren 27 avgusta 1995 godine, i nalazi se u starijem delu grada, na raskrsnici između Šardže, Bur Dubaija i aerodroma. Na preko 1,2 miliona kvadrata ovo je karusel za šoping, zabavu i slobodno vreme, funkcionalno uklopljeno na dva nivoa tržnog centra. Sa preko 370 prodavnica ovo je pravi raj za kupoholičare.

Nalazi se na samoj obali a poznat je po svojoj usluzi i ljubaznim domaćinima koji svakog kupca dočekuju osmehom, a ne retko i besplatnom flašicom vode.

Pretraga letova

[flydubai]

Ovde se mogu naći sve robne marke, kao i elektronika, nakit, ali i lokalni proizvodi od svile i kašmira. Ovo je omiljeno mest za kupovinu nakita jer raspolaže sa 33 juvelirnice.

U 58 restorana mogu se probati specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje, a tu su i mnogobrojni kafići kao i deo sa brzom hranom svih vodećih svetskih lanaca.

Osim šopinga, tu je i bioskop i deo za najmlađe “Magična planeta” (Magic Planet)sa mnogim simulacijama, video igrama i tematskim vožnjama za decu.

Do Deira siti Centra postoji i specijalan transfer od 11 velikih hotela širom grada, pa ne čudi što ovaj kompleks privlači preko 20 miliona posetilaca godišnje.

U Deira Siti Centru radi i kosmička kuglana (Bowling Arena) koju još zovu i Kuglaški grad, sa 8 staza, a u ovom centru može se razonoditi i uz bilijar, kompjuterske igre ili karaoke.

ZA ljubitelje sedme umetnosti, VOX bioskopski centar sa 3D i RealD ekranima na preko 5600 kvadrata garantuje senzacionalan ugođaj.
Deira Siti Centar je povezan sa tri hotela: Sity Centre Hotel & Residence, Novotel Dubai Deira City Centre i Ibis Dubai Deira City Centre.

TOP