Ibn Battuta Mall

Ibn Batuta Mol je veliki trgovački centar na Šeik Zaid Roudu u Dubaiju, u blizini petlje VI za Džebel Ali Biladž (?) (Jebel Ali Billage).

ibn-content

Ima vise od420 prodavnica, preko 50 restorana, 21 biskopsko platno i više od 4500 parking mesta, na ukupno 521.000 kvadratnih metara.

Ibn Batuta je najveć svetski tematski tržni centar. Sastoji se od šest prostora, od kojih je svaki inspirisan i dizajniran nekom od zemalja koje je posetio veliki marokanski istraživač Ibn Batuta.
Gosti tržnog centra istovremeno mogu da uživaju kako u kupovini tako i u istorijskom ambijentu koji ima i saznajnu funkciju.

Pretraga letova

[flydubai]

Ukupno 521.000 kvadratnih metara

Ibn Batuta je umro pre vise od 600 godina i poznat je kao ikona arapskog sveta i upamćen je po svojim jakim islamskim vrednostima i istraživanjima.

U tržnom centru se nalazi 275 prodavnica, 50 restorana, veliki bioskop, kao i velika izložba u prostoru “Kina” koji je domaćin velikom spektru aktivnosti tokom cele godine. Leti se tu obično održavaju gastronomske manifestacije, umetničke izložbe i izložbe fotografija ili etno garderobe.

TOP